G-fuel voor meer energie op een gezonde manier

Het is Gamma Labs geweest die G-fuel heeft ontwikkeld. G-fuel is een energydrank dat op 100% natuurlijke basis is gemaakt. Gamma Labs wilde een gezond en op natuurlijke basis energydrank ontwikkeling als vervanger voor de al bestaande energydrinks die boordevol suikers zitten. Het moest een energydrank zijn die voldeed aan de eisen van een actief en hectisch leven. Nu heb je G-fuel, de officiele energydrink voor actieve gamers en esporters overal ter wereld.

Twee soorten G-fuel

Op de markt kan je nu twee soorten G-fuel energydrankjes vinden. Je hebt de grote potten met 40 porties erin. Deze zijn ook nog eens voorzien van cafeïne. Je hebt dan ook de kleinere potten met 30 porties erin. Deze hebben geen cafeïne erin en worden meer gebruikt als hydratatie van het lichaam. In elk potje heb je ook een maatlepeltje. Hiermee kan je de perfecte G-fuel energydrink in een paar tellen maken.

Na hoe lang treedt de G-fuel in werking

Wanneer je de G-fuel energydrink hebt gebruikt dan zal je merken dat na ongeveer 10 tot 15 minuten je het effect al begint te voelen. Aan de hand van hoeveel G-fuel drankjes je hebt gebruikt kan je energieniveau tussen de vier en zes uren duren. Het best is alvast te beginnen met 1 G-fuel energydrink. Het voordeel hiervan is dat je nadat het is uitgewerkt je niet als een wrak voelt. Wat wel het geval is met de energydrinks die boordevol suikers zitten.

Wat zit er precies in de G-fuel mix

De mix bestaat uit 40 porties in een potje. Het bevat geen suiker. Er is cafeïne aan toegevoegd. Focus Amino versterkt. Het zit ook boordevol antioxidanten. De G-fuel mix is ook voorzien van de vitamines C + E + B12 + B6

Hoe maak je het?

Je neemt een shaker of een beker waarin je koudwater in zet. Je zet dan 1 maatlepel van de poeder erin. Hierna mag je dan flink gaan roeren of schudden totdat alle poeder is opgelost. Hierna mag je het lekker opdrinken. Het beste kan je de G-fuel mix op en donkere en koele plaats bewaren.