Koffie pads voor een ideale heerlijke kop koffie

Wil je snel genieten van een heerlijke kop koffie dan zit je bij de koffie pads helemaal goed. De pads zijn filterzakjes die gevuld zijn met gemalen koffie. De koffie wordt gemaakt door onder hogedruk, warmwater te persen door de filter. Het is wel noodzakelijk dat de pads passen in je koffieapparaat

Verschillende smaken pads

Je kan voor pads kiezen in de smaken waar jij dol op bent. Je kan kiezen voor een extra sterke koffie smaak maar je kan ook gaan voor een mildere smaak. Daarnaast moet je ook opletten hoeveel pads je koopt.  Wanneer je houdt van Latte macchaito of van een lekkere cappuccino of van de andere lekkere smaken dan kan je kiezen uit de grote verzameling van pads van NescafĂ©.

Nu kan je ook thuis je eigen professionele heerlijke romige koffiezetten die je in een barista zou kunnen vinden. Bepaalde pads zijn gevuld met espresso en weer andere pads zijn gevuld met andere koffie variaties. Er is daarom ook een verschil in hoeveelheid en smaak. Je moet het daarom goed in de gaten houden hoeveel pads er in een pakje zitten. Bepaalde pads hebben ook melk erin zodat je op een optimale manier heerlijke koffie kan zetten en de melk licht schuimig zit op je koffie. Bepaalde pads hebben ook wat zoetigheid erin en kan je genieten van een lekker kop koffie met een vanille of karamel koffiesmaak.

Nespresso pads

Het zetten van een perfect gedoseerd kopje koffie is ontwikkeld door Nestle. Nestle is namelijk ook het bedrijf dat staat achter het Nespresso. Zoals bekend is Nestle een van de oudste en grootste producent van voedingsmiddelen. Met de Nespresso pads kan je met je Nespresso machine op een makkelijke en snelle manier een heerlijke warme kop koffiezetten.

Met je Nespresso machine kan je een varieteit aan koffiesoorten zetten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld americano, lungo of een lekkere ristretto. In het geval dat je Nespresso machine ook een melkschuimer heeft kan je ook een heerlijke kop latte nachiato of cappuccino voor jezelf zetten. Koffie alleen drinken is goed maar het is nog steeds leuker met je familie, vrienden of kennissen.