Reserveringssysteem vergaderruimte belangrijk voor effectief vergaderen 

Wat kan het best lastig worden wanneer je heel snel een belangrijke vergadering moet houden en het blijkt dat er geen vrije ruimte beschikbaar is.  

Dit hoeft niet meer te gebeuren wanneer je gebruik maakt van het reserveringssysteem vergaderruimte. Neem het beheer van de verschillende vergaderruimtes en apparatuur in eigen handen. Dit kan gebeuren op een zeer makkelijke en flexibele manier en kan direct gebeuren via de add-in voor je Outlook.  

Flexibel en eenvoudig 

Op een zeer flexibele manier kan je de nodige vergaderruimte reserveren. In hetzelfde proces haal je ook de nodige apparatuur erbij en kan je voor de vergadering ook de nodige catering in orde maken waarbij er gezorgd wordt voor de nodige maaltijden en dranken voor de deelnemers.  

Het reserveringssysteem vergaderruime kan gebruikt worden door een bedrijf maar heeft ook de mogelijkheid dat meerdere bedrijven tegelijk ervan gebruik kunnen maken. Dat komt heel handig uit voor het organiseren van kantoorhubs of co-werkruimtes. Het systeem is ook instaat meerdere tijdzones en locaties te ondersteunen.  

Wanneer je er gebruik van maakt zal je merken dat het nog nooit zo makkelijk was geweest om een complete vergadering te boeken met alle benodigde attributen direct vanuit je Outlook zonder dat je je inbox verlaat. Het systeem wordt geleverd met de nieuwste editie van Microsoft en komt voor Outlook for Windows, Outlook voor Mac en Outlook web. 

Perfect geïntegreerd in Outlook-afsprakenwerkbalk. 

Het reserveringssysteem vergaderruimte is perfect geïntegreerd in de afspraken werkbalk die je vindt bij Outlook. Je kan dan makkelijk op zoek gaan naar vergaderruimten en heb je gelijk de opties voor catering, zie je gelijk de beschikbare apparatuur en de deelnemers aan de vergadering. Via je Outlook afspraken optie kan je vergaderingen opnieuw in plannen, kan je ze bijwerken maar kan je vergaderingen ook verwijderen.  

Efficient gebruik vanvergaderruimten 

Met het reserveringssysteem vergaderuimte kan je ook voorkomen dat mensen niet komen opdagen. Met het systeem kan je er voor zorgen dat de vergaderruimten ook echt worden gebruikt. Je kan herinneringsmeldingen sturen naar alle mensen die behoren deel te nemen aan de vergadering. Op deze manier kan je de juiste voorbereidingen treffen om er voor te zorgen dat de vergadering vlekkeloos verloopt.